Friday, December 31, 2010

SAHABAT+ SAHABAT = BUBU

malam ni gilew bagai aku..demam yang teramat sangat..hidung tersumbat..kepale skit..tengs sngt NUR SHAFIKA ABDUL GHANI ..giler gaban aku sayang ko.
aku sakit ,,ko ade...
pika..time ak susah kaw laa yg jd angle ak..dr tadika..ak nanges ..kaw back up aku..ak susah perlukan duet..kaw tolong ak,,ak taw kaw sahabat terhebat sayangs..ak terharu bce entry kaw tentang ak..ak pon sngt susah nak tinggal kan kaw wlupon tiga bulan..gile bagai ak..sapa nak jd angle ak kat sane ..sape nak teman ak malam2..spe nak buat lawak bila ak sawan,,sape nak duk nyanyi english song tok ak..n sape nak ngadu kat ak bile ade masalah,,n spe nak merajuk ngn ak, spe nak mengade ngn ak..n perut spe yg harus ak pelok bile ak rindu kau..sumpa ,,aku syg kw kawan..14 tahun..bukan mse yang singkat untuk k betol betol kenl kaw....kita selidik each other..ko ingt tak dulu mase sekolah rendah..ak dlm toilet,,kau tingglkan ak,,kau lari dah tu kaw jtoh..hahhahhaa,,betol2 lawak,,tp sangat syg kau,,sikit pon ak tanak kaw skit...mse tu,,,bru bru ni jugak,,ko call ak..suare ko serak ,,nafas ko pendek,, TERSENTAK aku..OHH MY GOSSH.. kau SEMPUT  lgi,,kau ASMA lgi...doktor kan ckp jagn berhenti mkn ubat..tu pon ak dah mcm nak kluarkan aer mte..giler bagai..mse hri selase,,ko dtg rumah ak,,ko SEMPOT,BATUK,ASMA..tp ko still minum aer batu cmpor kn,,kita kongsi air tu..tpi ak tadapat terima kau batok2 lepas tu..kau batuk depan ak,,,
mungkin orang ramai salah tafsir tentang relation kite,,kite just kawan tp ade jugak yng pikir kite in relationship,,kau NUR SHAFIKA BINTI ABDUL GHANI...ak mengaku dan mengagkat sumpah ,,kau BEST FRIEND FOREVER ak..
jangan give up dengan perangai fiq,,ak tanak kau down,,next week ak dah takde,,ak dah jdi budak minang,,ak nak kau jge diri ,,kaw jgn mengade nak wat mende bebukan..jge kesihatan,,
INGAT
dah takde sape ak melayan kerenah kau bile slh faham ngn fiq
dah takde sape nk melayan kau tiap mlm
dah tade sape nak wat kau senyum bile menangis
dahh takde sape nak wat ONAR dekt kau




BEST FRIEND FOREVER


Wednesday, December 29, 2010

OHH MY GOSSHH..HOW DARE YOU USE YOUR BLOOD..ECECEHH




BLOOD..BLOOD..BLOOD
VAMPIRE SUCK
BY
BUBU ELMO 

BUBU THE VAMPIRE

I JUST WANT TO SUCK OUT YOUR BLOOD AT YOUR NECK
HAHAHAHA
JUST
LOVEBITE

Friday, December 24, 2010

JUST COUNT THE DAY

aku sedang pikir benda yg aku tasuka pikir TAHU!!!
damn it laaaaa
what the fuck
sumpah aku taknak pegi PLKN
PLKN!!!!PLKN!!!!
bodoh seyh,,,
kepala dah start pening-pening..ptg tadi melantak choc smpai temuntah muntah
hahaha bodoh seyh aku,,

BUBU1: woi buu..ko tu migran..ta ingt doc pesan jgn makan choc
BUBU2: relex laa...selagi hidop..selagi tu dpt kan ape yg kite nak
BUBU1: bodoh kau tu
BUBU2: bia laa,,kalau aku bodoh.kau pon bodoh
seda sikit kita ni sebenarnya orang yang sama
BUBU1: yer tak yerr

aku budak gile..ckp sesorang
emm dunia ni memg kejam kadang kadang
pergh taktau seyh nak buat ape,,
pandang barang barang ... mama ayah belanjakan barang aku satu troli
macam nak soh aku duduk kat PLKN tu selame lamenye
huh...sedeh kot..
seluar ... baju....melambak lambak
kasut dan segalanya
huh huh huh
 FUCK PLKN

Sunday, December 19, 2010

ALL ABOUT LOLLIPOP







LOLLIPOP IN MY HEAD


MISTA CAPTURE










MISTA LOLLIPOP

saya suke lollipop
saya hantu lollipop
terimakasih kawan kawan
sebab hadiahkan saya
lollipop masa birthday saya
saya sangat menghargainya sangat sangat

APE MASALAH KAU DENGAN AKU HAH

ape masalah kau eak
tak habes habes cari pasal 
aku da habes baek dengan kau,
tapi kau tak habes habes ckp benda bebukan 
kau sebok kat wall komen aku ngn ieyra
duk sebok maki maki
jadi manusi ajangan duk mendengki laa
ko jage bf ko sudah laa
aku dah start menyampah nagn kau tau tak
pikir laa sikit
ieyra tade pon kacau ko ngan bf ko
aku pon tade nak amek tau pasal ko ngn bf ko
buad lah hal sendiri
tapaya jage tepi kaen and seluar orng laen
aku betol betol bengang dan panas ngn perangai ko ni
puas dah aku sabar
puas dahh
padahal kite gadoh ni sume punca dari ko
ta sedar diri
TOLONG JANGAN CARI MUMMY AND DADDY BENCI KAU
daddy and mummy ta suke pangai kau sekarang
SEDAR LAA DRI TIDUR TU
asek sebk tudeng jari kat aku
sendiri yang salah ta sedar

DULU KAU CKP
KALAU KITE BRAKE
KITA KAWAN N JANGAN GADOH
TP SEKARG KAU TU YG MUNGKIR JANJI
LANTAK KAU LAA SEKARANG,,
AKU MALAS NAK AMEK TAU HAL KAU

WHAT 
EVER
LOOSER


Thursday, December 9, 2010

bermalam with my cure



MAGFIRAH BINTI HAJI RAMLI

tengs sebab teman i semalam,,
actully bukan semalam jer
hari hari kot
hahahahahahahaha
semalam saya buat awak nanges kan,,haha
tu salah awak,,kalau awak ta cakap mende bukan2 kat saye,,
saye takan macam petir kat awak
kalau awak ta degil
saye takan tengking awak
tapi saye mntak maaf keyh
yang pasti awak dah tak nak ulang perangai awak tu lagi
tapi nape la susah sangat nak makan hah
degil tol laa
awak suruh saye denga ckp awak tpi awak ta denga ckp sye
it not fair
tp ape ape pon
awak wat saye happy la
tekiyu dear


MAGFIRAH BINTI HAJI RAMLI
NUR ALIA MUHAIYUM BINTI ZULKEPLI

Thursday, December 2, 2010

PLKN !!!!!! SOMEBODY HELP ME!!!!

Semakan Status Terpilih Dan Semakan Penempatan Bagi Siri 8/2011
 NAMA:NUR ALIA MUHAIYUM BINTI ZULKEPLI
 NO. KAD PENGENALAN:931207017228
    
 KUMPULAN:1
 PUSAT BERKUMPUL:PERHENTIAN BAS BATU PAHAT
 NEGERI PUSAT BERKUMPUL:JOHOR
    
 NAMA KEM:KEM DE BANA, JEMPOL, NEGERI SEMBILAN
 ALAMAT KEM:KM4, KEM DE BANA
   JALAN AYER HITAM-KEMAYAN
   
 POSKOD KEM:72120
 BANDAR KEM:JEMPOL LINGGI
 NEGERI KEM:NEGERI SEMBILAN
    
 TARIKH LAPOR:02-JAN-2011
 MASA LAPOR:9:30 PAGI
 NPP:Muatturun Notis Pemberitahuan Pelatih (NPP)
 CATATAN:






why jaoh sangat....shitt
kat
NEGERI SEMBILAN
mampos ak

cerita seorang aku

BILA SAYA BERGELAR PELAJAR
MENJADI KENANGAN YANG TAK AKAN DILUPAKAN
bile status bergelar pelajar,,
semuanye terbatas..
tp..status tu akan lupus dlm mse 3,4 hari lagi
terase sebak nak meninggalkan STATUS tu
tapi
aku tetap tinggalkan gak,
mcm mimpi seyh,,
dah takda lagi uniform yang nak kena iron setiap malam,
perkara yang amat DIIMPIKAN
hahahahahahhaha
jiwa kosong seyh bila nmpak SMKTD wat mse ni
hati happy sebab na tinggalkan status pelajar
tp hati sebak bile na tinggalkan meja dan kerusi yang aku duduk
banyak kegunaan meja dan kerusi tu
antara-antara kegunaannya:

TEMPAT BELAJAR
TEMPAT KETAWA
TEMPAT BEBANAN OTAK
TEMPAT TIDUR (ta bpe na minat,tp kadg terlanjur)
TEMPAT MEMBULI ORANG SEBELAH DAN BELAKANG
TEMPAT DIDENDA
*TEMPAT YANG STRATEGIK UNTUK CURI-CURI MAKAN*
*TEMPAT SEMBUNYI DARI KE SURAU*
TEMPAT DIBERI TUNJUK AJAR

tu semua bakal menjadi kenangan yang ngeri and manis lam hidup ni
bila nur alia muhaiyum bergelar pelajar

STUDENT LIFE